Winkelwagen Geen producten

Xenonlamp Philips D1S Actieprijs: 47,95

Philips D1S 85415C1 Xenonlamp
Kleurcode: 4300K
Vervang xenonlampen altijd in een set. Bij vervanging van 1 xenonlamp is kleurverschil mogelijk. Ervaar bij 2 nieuwe xenonlampen een sterk lichtbeeld op de weg voor comfortabel en veilig autorijden.
Tijdelijke aanbieding: Bestel 2 xenonlampen en bespaar 5,00 euro op een set.

Let op: Geen imitatie of witte doos maar originele xenonlampen in Philips verpakking. Onze producten hebben een Philips product certificaat (zie foto 3). Wat kan ik met dit certificaat? Er worden diverse immitatie xenonlampen aangeboden zowel in witte als originele Philips verpakking! Elk origineel Philips product heeft een unieke ID code welke online kan worden gecontroleerd op www.Philips.com.

Pas op voor immitatie:
Er worden op internet imitatie ballasten en xenonlampen aangeboden afkomstig uit China. Vaak met vermelding van een merk fabrikant. Deze Chinese imitatie beschadigen de xenonlampen en ballasten door een te hoog voltage en spanningsverschillen. De xenonlampen hebben door deze spanningsverschillen een zeer korte levensduur en een minimale lichtopbrengst. De ballasten kunnen bij een te hoog voltage volledig doorbranden. Imitatie ballasten en xenonlampen zijn niet toegestaan op de openbare weg en krijgen een afkeur bij de APK (geen Europese goedkeuring). Indien er schade of brand ontstaat door imitatie onderdelen aan de elektronica is uw autovoertuig niet verzekerd.
Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per 1:
€ 47,95
Aantal: Bestellen

Standaard levertijd

24 uur

Staffelprijzen

Aantal

Prijs per 1 (incl. btw)

1 of meer

€ 47,95

2 of meer

€ 45,45

Relevante producten
Bestel eenvoudig en voordelig al je autolampen bij 24Autoparts

 

Alle bedragen zijn inclusief btw Powered by CCV Shop webwinkel